Vraag hier de gratis SEO website scan aan!

Vul onderstaand formulier in en geef aan welke website gescand moet worden. We kunnen je dan snel vertellen of jouw website voor verbetering vatbaar zodat Google eerder laat zien wat je eigenlijk wilt laten zien.

Jij wilt graag een persoonlijk advies, daarom doen we een professionele handmatige scan. We werken per definitie niet met geautomatiseerde systemen. Daar hebben wij een goede reden voor. Nadat we de site gescand hebben nemen we contact met je op en kunnen we je meer vertellen over SEO. Verbeteringen die je vaak zelf kunt toepassen.

6 + 4 =

Geloof jij in Google?

Je bent niet zomaar op deze site terecht gekomen. Google heeft jou deze site als een van de belangrijke zoekresulaten gegeven. Toeval? Zeker niet!

Google kent je. Deze zoekmachine houdt jou in de gaten. Hij weet waar je naar op zoekt en vooral: waar liggen je interesses. Alle informatie over jou en jouw surfgedrag heeft Google exact in de smiezen. De zoekmachine van Google weet exact hoelang je op een bepaalde site kijkt. Verder houdt Google in de gaten of je ergens op klikt.

Overtuigd van de kracht van SEO

Kortom, je kunt het op geen enkele manier ontkennen dat Google jou beter kent dan wie dan ook. Heb je gezocht op bepaalde onderwerpen of vraagstukken, Google weet het. Zoek je niet verder, dan gaat Google ervan uit dat je gevonden hebt wat je zocht.

En zo is het ook met deze website. Google geeft je deze website als een van de voornaamste zoekresultaten. Als jij met jouw site wilt bereiken wat wij met deze site doen, schrijf je dan in voor de cursus SEO. Maak van jouzelf een zoekmachines kenner en zorg ervoor dat Google ook jouw site laat zien aan de mensen die echt op zoek zijn naar jouw product!

Speciaal voor jou: Maak gebruik van de gratis Site Scan!

Wil jij je website hoger in Google?

Diverse websites zijn door middel van de door ons gehanteerde methodiek terug te vinden in de ranking top 10. In ieder geval op de eerste pagina en veelal in de eerste drie zoekresultaten van Google.

Dit zijn sites die gebouwd zijn in zowel Joomla! als Wordpress.

Sta je op pagina één, dat is al heel wat. Sta je in de top 10, dan ben je zeker wat... Sta je in de top drie: Bezoek gegarandeerd. Omdat het de kunst is om op die positie te blijven, is deze cursus/workshop echt waardevol!

Kortom: Je kunt het echt zelf helemaal zelf na deze cursus.

wat onze klanten zeggen

Voor onze klanten gebruiken wij de methode die wij ook trainen tijdens de SEO cursus. Zo kunnen we laten zien wat werkt. Uiteraard is het ook voor ons soms dingen 'proberen'.  Zijn deze technieken succesvol succesvol, dan passen we dit vaker toe. In de SEO community waar wij deel van uitmaken worden met grote regelmaat updates gedeeld die zorgen voor nog betere zoekresultaten.

Onze klanten zeggen het volgende:

“Ik heb eigenlijk weinig kennis op dit gebied, maar op een heldere wijze kreeg ik in een paar uur tijd heel veel te horen over wat ik moet doen om mijn site hoger in Google te krijgen. Met deze informatie heb ik zo veel mogelijk gedaan, en met succes! Bedankt RTG”

Mirjam van de Elzen

“Je leest her en der wat je moet doen, maar nergens staat goed omschreven hoe of wat. Tijdens deze SEO training werd me veel duidelijk. Ik kan alles wat geleerd heb toepassen.”

Nathalie Wezener

“Door toe te passen wat ik in een halve dag tijd geleerd heb, is het mij gelukt om mijn site hoger in Google te krijgen. Je moet er niet vanuit gaan dat dat allemaal binnen een dag lukt, maar na enige inspanning is het me gelukt en ik ben er blij mee. Top.”

Peter Bronsdijk

“Mijn webshop was wel gevuld, maar niet goed... bleek achteraf. Nadat ik mijn site aangepast had en de tools had gebruikt die ik geleerd heb, scoorde mijn webshop een stuk beter. Ik ben er nu continu mee bezig.”

Elize Schaap

TARIEVEN VOOR DE SEO CURSUS

Kom je met een introduce, dan is het per persoon extra voordelig!

  • De tarieven voor deze training zijn gebaseerd op een dagdeel.
  • Een dagdeel is 's morgens van 09.00 tot 13.00 uur en 's middags van 13.30 tot 17.30 uur. Bij de aanvraag kun je aangeven waar jouw voorkeur naar uitgaat.
  • De prijs is van toepassing voor één persoon of twee personen uit dezelfde organisatie.

Deze cursus wordt gegeven in Culemborg. In ons pand aan de Pascalweg / Bellweg kun je gebruik maken van onze faciliteiten. We gaan een website van scratch af aan live opbouwen. Daarin worden alle facetten meegenomen die tijdens de cursus besproken worden.

Je kunt gebruik maken van jouw eigen laptop of van onze apparatuur.

 

Wordt de cursus op locatie gegeven, dan berekenen wij daar de reiskosten bij. (€ 0,38 per km op basis van heen en terugreis)

Zorg dat jouw website hoger scoort
Volg een seo cursus en krijg meer leads

Schrijf je nu in en zorg dat jouw website hoger komt in de zoekmachines.

Ja, schrijf mij in of stuur meer informatie over de SEO mogelijkheden

Cursus SEO in Utrecht volgen

Het is mogelijk deze SEO cursus in Utrecht te volgen. Wij hebben zelf geen geschikte locatie in Utrecht.

We kunnen de cursus SEO op locatie geven in jouw bedrijf. Neem contact met ons op om te bespreken wat dan de mogelijkheden zijn.

 

Cursusmogelijkheden:

Cursus SEO in Tiel volgen

Het is mogelijk deze SEO cursus in Tiel te volgen. Wij hebben zelf geen geschikte locatie in Tiel.

We kunnen de cursus SEO op locatie geven in jouw bedrijf. Neem contact met ons op om te bespreken wat dan de mogelijkheden zijn.

Cursusmogelijkheden:

Cursus SEO in Gorinchem volgen

Het is mogelijk deze SEO cursus in Gorinchem te volgen. Wij hebben zelf geen geschikte locatie in Gorinchem.

We kunnen de cursus SEO op locatie geven in jouw bedrijf. Neem contact met ons op om te bespreken wat dan de mogelijkheden zijn. 

Cursusmogelijkheden:

Cursus SEO in Nieuwegein volgen

Het is mogelijk deze SEO cursus in Nieuwegein te volgen. Wij hebben zelf geen geschikte locatie in Nieuwegein.

We kunnen de cursus SEO op locatie geven in jouw bedrijf. Neem contact met ons op om te bespreken wat dan de mogelijkheden zijn.

Cursusmogelijkheden:

Cursus SEO in 's-Hertogenbosch volgen

Het is mogelijk deze SEO cursus in 's-Hertogenbosch te volgen. Wij hebben zelf geen geschikte locatie in 's-Hertogenbosch.

We kunnen de cursus SEO op locatie geven in jouw bedrijf. Neem contact met ons op om te bespreken wat dan de mogelijkheden zijn.

Cursusmogelijkheden:

Voor het geven van de cursus op locatie is het ook mogelijk deze cursus te geven in bijvoorbeeld in de lounge van een restaurant. De loungeruimtes bij vd Valk Hotels bieden voldoende mogelijkheden. We maken bij voorkeur gebruik van een ruimte waarbij de concentratie zo min mogelijk gestoord wordt.